Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Klassesetting

Reglement for klassesetting.


Informasjon: Klassesetting 2020/2021


Klassesetting for 2020 ble kjørt 1. oktober
.

Skytterlagene må selv gå inn i medlemsregister å korrigere evt. feil eller de som ønsker å skyte i en høyere klasse enn det de er kvalifisert for.

Vi gjør også oppmerksom på at systemet i år ikke har tatt hensyn til de som skjøt innendørs i f.eks klasse 2 i perioden 01.10.2019 til 31.12.2019 og rykket opp til f.eks klasse 3. 1.januar. Systemet tolker da at man skjøt innendørsstevner i klasse 3 i fjor. Dermed blir klassesetting feil. Lagene må selv inn og endre klasse på de dette gjelder.

  • Rapporten «klassesetting av medlemmer» viser alle klasser til alle medlemmer og en prognose for ny klassesetting fra 1. oktober 2021 (oppdateres daglig)
  • Rapporten «Resultater pr. medlem brev» viser for øyeblikket ikke korrekt klasse man skal skyte i. Dette vil trolig bli rettet i løpet av uka.
  • I perioden 1-4 oktober hadde vi en feil, der endringer av klasse ikke ble vist i medlemslista. Dette er nå rettet slik at ved endring av klasse nå blir alt riktig. De som ble registrert i denne perioden skal vi rette opp i løpet av kort tid.


Prognose for klassesetting:
Skytterlagsleder og/eller skytterlagsadmin har tilgang til «Vk skytterl.» og videre «Rapporter». Velg rapporten «Klassesetting av medlemmer».

Endre klasse: 
Skytterlagsleder og/eller skytterlagsadmin kan gå inn på det enkelte medlem via innlogging i Mitt-DFS og videre "Vk skytterl". Gå til medlemsoversikten og klikk på det aktuelle medlemmet hvor klasse skal endres: