Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Gavepremier til LS 2016

Informasjon angående gavepremier fra skytterlag og samlag til LS 2016 - Øvre Målselv.

Øvre Målselv skytterlag i Målselv kommune, Troms fylke er arrangør av Landsskytterstevnet i tidsrommet 29. juli – 5. august 2016.

Stevnet er et av de største idrettslige arrangement som foregår i Norge hvert år. Deltakerne kommer fra hele landet, og vi antar at de fleste skytterlagene er representert.

Det unike med skyttersporten, i motsetning til mange andre idretter, er at uavhengig av alder og kjønn, konkurrerer skyttere mot hverandre i samme klasse.

Det er en glede for Øvre Målselv skytterlag å få være arrangør og vertskap for årets stevne, og vi vil gjøre vårt beste for at tilreisende skytterlag skal trives i bygda og kommunen vår.

Et høydepunkt under Landsskytterstevnet er å oppnå medalje, trofeer og gavepremier. Vi ønsker derfor ovenfor skytterne å presentere et rikholdig og attraktivt gavebord.

For oss som arrangør vil vi sette stor pris på hvis deres skytterlag kunne bidra med et økonomisk bidrag til gavepremie.

Beløpets størrelse avgjør dere selv, men vi vil antyde et beløp fra kr 300,00 og oppover. Kontonummeret til LS 2016 er 4776 18 43830.

Dokumenter:

Gavepremier fra skytterlagene

Gavepremier fra skyttersamlagene