Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Bryhn tok kula på galla!

Ole Kristian Bryhn mottok hedersprisen i "Åpen klasse" under idrettsgallaen 2012.

Ole Kristian Bryhn vant en svært fortjent hederspris under idrettsgallaen på Hamar lørdag kveld.

Dato: 9. jan 2012

Ole Kristian Bryhn vant en svært fortjent hederspris under idrettsgallaen på Hamar lørdag kveld. Skytteren fra Røyken og Hurum skytterlag hadde i 2011 en fantastisk sesong både i DFS og NSF.

Bryhn vant den såkalte ”Åpen klasse” i knivskarp konkurranse med topputøvere fra andre idretter. For øvrig i den samme klassen som Vebjørn Berg vant i 2010. Ole Kristian var også nominert i klassen for årets gjennombrudd. Det forteller at prestasjonene har fått stor nasjonal oppmerksomhet også utenom skyttermiljøet. Seieren i helmatch under verdenscupfinalen var nok mest utslagsgivende for prisen, men også den imponerende seieren i årets Norgescup var nok tellende. Bryhn vant Norgescupen overlegent etter at han som første skytter tok tre seire i den siste norgescuphelga.

- Dette er en pris jeg vil dele med det flotte skyttermiljøet både i DFS og NSF. Skyttersporten trenger oppmerksomhet fra omverden, og da er idrettsgallaen en god anledning for anerkjennelse. Selv gir det meg nå en stor inspirasjon foran den viktige OL-sesongen, sier Bryhn .

DFS gratulerer med prisen, og er stolt av å ha en flott idrettsutøver som Ole Kristian i skyttermiljøet!

Selv om han har fullt fokus på å komme med til OL i London, vil han også i år skyte alle stevner i Norgescupen og Landsskytterstevnet på Voss.

 

 

 

Foto: Christian E. Bergheim
Tekst: Terje Vestvik